top of page

Besplatno fotografisanje

"Fotografisanje u Beogradu" predlaže vam nešto nesvakidašnje. Pored fotografskih usluga koje nudimo bavimo se i komercijalnom fotografijom i u stalnoj smo potrazi za novim ljudima, temama i lokacijama za fotografisanje i upravo je to polje na kome možemo ostvariti saradnju. 

Ukoliko ste foto-model bez iskustva i potrebne su vam fotografije kojima ćete se predstaviti budućoj klijenteli ili naprosto želite kvalitetne, profesionalne fotografije koje kasnije možete koristiti na svom Facebook profilu, Instagramu ili nekoj drugoj društvenoj mreži, staviti u svoj CV prilikom apliciranja za željeni posao ili predstaviti sebe i svoj rad na web stranici koja prezentuje vaš novopokrenuti biznis (držite časove joge, vlasnik ste teretane ili fitnes centra, ugostiteljskog objekta, ordinacije ili se bavite nekim starim zanatom...), kontaktirajte nas putem mejla ili telefonom. 

Ako razmišljate o karijeri foto modela treba da znate da "klasična lepota" ili idealna linija već odavno nisu zacrtani kvaliteti neophodni da biste postali model. Mnogo je važnije da se osećate prijatno ispred fotoaparata i da budete spontani. Modni trendovi iz godine u godinu stalno se menjaju, a potreba za novim i interesantnim modelima koji iskaču iz ustaljenih stereotipa nikada nije bila veća. Godine takođe nisu bitne. Potreba za starijim osobama oba pola takođe je u porastu. Zato, ukoliko imate takvih ambicija slobodno nam se javite, pošaljite nam nekoliko fotografija (jedna cele figure i jedna lica sa osmehom), a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. 

besplatno-fotografisanje-05.jpg
besplatno-fotografisanje-04.jpg

Neke od tema koje su nam zanimljive za fotografisanje su: poslovni sastanci, timski rad, različita zanimanja i zanati, sportske aktivnosti i rekreacija, umetnost, druženje, porodica. Javite nam se sa zanimljivim predlozima. Pustite mašti na volju! Pozovite nas na druženje sa Vašom ekipom ili na zajedničko vreme koje ste odvojili za vas i vašu porodicu i mi ćemo biti tu da učinimo to druženje još posebnijim. Imaćete fotografa koji će biti uz vas i truditi se da svaki značajan trenutak ostane zabeležen. 

besplatno-fotografisanje-00.jpg
besplatno-fotografisanje-01.jpg

Javite nam se ukoliko imate pristup lepom prostoru ili zanimljivoj ili neobičnoj lokaciji u kojoj želite da se fotografišete ili poslovni prostor u kome možemo da organizujemo fotografisanje. Možda je prostor u kome ste navikli da boravite za vas običan, ali nama može biti inspirativan. Ako imate sopstvenu ordinaciju ili držite sportske treninge možemo provesti neko vreme sa vama i obezbediti vam fotografije kojima ćete ilustrovati vašu delatnost. Ovo su samo neki od primera, pozovite nas bez ustručavanja, sve ideje su dobrodošle.

besplatno-fotografisanje-02.jpg
besplatno-fotografisanje-03.jpg

U zamenu za uslugu besplatnog fotografisanja treba samo da nam potpišete saglasnost koja je nama neophodna za prodaju fotografija         putem interneta, i to je sve. Uslovi korišćenja fotografija definisani su ugovorom, fotografije su namenjene za prodaju putem agencija iStock, Shutterstock i Adobe Stock i mogu biti objavljivane za različite komercijalne potrebe u zemlji i u svetu.

 

Usluga "besplatno fotografisanje" nije striktno vezana za Beograd.

bottom of page